אוכל
תמונת AVI׃ mako

סיגרים חריפים

פסטלים חריפים מטוגנים במילוי בשר לצד פירה פלפלים מופלא

חביבה עזרן | מאסטר שף | פורסם 21/03/14 
  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיבינוני
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.7 35 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לפירה הפלפלים:

פלפלים אדומים

פלפל שאטה יבש

שמן זית

לסיגרים החריפים:

1 ק"ג בשר חתוך לקוביות

ראש שום מקולף

כף כמון

כף פלפל צ'ילי

3 כפות חומץ

מלח

1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה

עלי סיגר

אופן ההכנה:

1 פירה הפלפלים: חותכים וטוחנים במעבד מזון את הפלפלים לרסק. מבשלים בסיר רחב ונמוך עד לצמצום של כל הנוזלים.

2 בשלב הזה, שכמעט נחרך התבשיל, מוסיפים שמן זית בהדרגה עד לספיגה מקסימלית. מסירים מהאש, מתבלים במלח ופלפל שאטה לפי מידת החריפות הרצויה.

3 הפסטלים: מבשלים את הבשר עד לריכוך בסיר סגור במשך שעתיים. מצננים וטוחנים אותו עם שיני השם.. מוסיפים את התבלינים, הפטרוזיליה והחומץ.

4 חותכים את עלי הסיגר לחצי. בקצה הישר של כל חצי מניחים גלילה צרה באורך אצבע מהבשר. מקפלים את הצדדים ומגלגלים לכיוון הצד המעוגל.

5 מטגנים בשמן עמוק ומגישים חם עם טחינה/ מטבוחה/ ממרח פלפלים.

*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים

 

 >> לעוד מתכונים טעימים, מטוגנים ופשוטים להכנה