סיגרים חריפים
פסטלים חריפים מטוגנים במילוי בשר לצד פירה פלפלים מופלא
- זמן עבודהשלושת רבעי שעה
- זמן הכנהשעה ורבע
- רמת קושיבינוני
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
לפירה הפלפלים:
פלפלים אדומים
פלפל שאטה יבש
שמן זית
לסיגרים החריפים:
1 ק"ג בשר חתוך לקוביות
ראש שום מקולף
כף כמון
כף פלפל צ'ילי
3 כפות חומץ
מלח
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
עלי סיגר
אופן ההכנה:
1 פירה הפלפלים: חותכים וטוחנים במעבד מזון את הפלפלים לרסק. מבשלים בסיר רחב ונמוך עד לצמצום של כל הנוזלים.
2 בשלב הזה, שכמעט נחרך התבשיל, מוסיפים שמן זית בהדרגה עד לספיגה מקסימלית. מסירים מהאש, מתבלים במלח ופלפל שאטה לפי מידת החריפות הרצויה.
3 הפסטלים: מבשלים את הבשר עד לריכוך בסיר סגור במשך שעתיים. מצננים וטוחנים אותו עם שיני השם.. מוסיפים את התבלינים, הפטרוזיליה והחומץ.
4 חותכים את עלי הסיגר לחצי. בקצה הישר של כל חצי מניחים גלילה צרה באורך אצבע מהבשר. מקפלים את הצדדים ומגלגלים לכיוון הצד המעוגל.
5 מטגנים בשמן עמוק ומגישים חם עם טחינה/ מטבוחה/ ממרח פלפלים.
*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים
>> לעוד מתכונים טעימים, מטוגנים ופשוטים להכנה