אוכל
צילום׃  יחסי ציבור

המבורגר עם פולנטה וירקות צלויים

מנת גריל מנצחת של המבורגר בליווי פטריות ובטטה ברוזמרין ודייסת תירס מתקתקה

בילי שריקר | מאסטר שף | פורסם 27/10/10 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות לא כשר
Rating: 3.8 16 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

בטטה
פטריות
בצל
שמן זית
שום
רוזמרין
250 גרם אנטריקוט טחון

לפולנטה

1 שמנת מתוקה
1 כוס קמח תירס
1/2 כוס פרמזן

אופן ההכנה:

1 פורסים דק את הירקות, מתבלים במלח, פלפל, שום, רוזמרין ושמן זית ומניחים בצד.

2 מתבלים את הבשר הטחון במלח ופלפל ומניחים בצד.

3 להכנת הפולנטה מבשלים את השמנת עם קמח התירס עד שמסמיך ומוסיפים פרמזן. מתקנים תיבול. אם הפולנטה סמיכה מידי ניתן להוסיף עוד שמנת.

4 צולים את ההמבורגר על הגריל עד למידת העשיה הרצויה.

5 מניחים את הירקות על הגריל וצורבים משני הצדדים. מגישים יחד עם ההמבורגר והפולנטה.