צילום׃ יחסי ציבור
המבורגר עם פולנטה וירקות צלויים
מנת גריל מנצחת של המבורגר בליווי פטריות ובטטה ברוזמרין ודייסת תירס מתקתקה
בילי שריקר | מאסטר שף
| פורסם 27/10/10
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות לא כשר
מרכיבים (2 מנות):
בטטה
פטריות
בצל
שמן זית
שום
רוזמרין
250 גרם אנטריקוט טחון
לפולנטה
1 שמנת מתוקה
1 כוס קמח תירס
1/2 כוס פרמזן
אופן ההכנה:
1 פורסים דק את הירקות, מתבלים במלח, פלפל, שום, רוזמרין ושמן זית ומניחים בצד.
2 מתבלים את הבשר הטחון במלח ופלפל ומניחים בצד.
3 להכנת הפולנטה מבשלים את השמנת עם קמח התירס עד שמסמיך ומוסיפים פרמזן. מתקנים תיבול. אם הפולנטה סמיכה מידי ניתן להוסיף עוד שמנת.
4 צולים את ההמבורגר על הגריל עד למידת העשיה הרצויה.
5 מניחים את הירקות על הגריל וצורבים משני הצדדים. מגישים יחד עם ההמבורגר והפולנטה.