אוכל
צילום׃ MonaMakela, Istock

סלט חם של במיה עם פילה בקר ובייקון קצוצים

מתכון של השף ניר צוק

ניר צוק | מסעדת קורדליה | פורסם 08/07/09 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות לא כשר
Rating: 2.9 7 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

600 גרם במיה קטנה
חצי כוס שמן זית
100 גרם בייקון קצוץ
100 גרם פילה בקר חתוך לקוביות קטנטנות
מיץ משני לימונים
צ'ילי יבש גרוס
מלח ופלפל

אופן ההכנה:

1 קוטמים את גבעולי הבמיה מבלי לפצוע את הירק, שוטפים ומייבשים היטב. 2. מחממים היטב מחבת כבדה, מוסיפים חלק מכמות השמן וצורבים מעט במיה תוך כדי ערבוב בכף עץ, עד שהיא משחימה מכל הצדדים. 3. מוסיפים מעט בייקון עד לפריכות, מוסיפים מעט פילה בקר, מטגנים 20 שניות נוספות, מתבלים במלח, פלפל, צ'ילי, מעט לימון ומגישים. חוזרים על הפעולה עד תום הכמות.