אוכל
צילום׃ קובי בכר, קצת מזה וקצת מזה, הוצאת ליתם

בשר עם במיה

קוביות בשר עסיסיות עם שלל ירקות ברוטב אדום ועשיר של עגבניות, פפריקה, כמון וסילאן

לאה גלובוס | קצת מזה וקצת מזה, הוצאת ליתם | פורסם 07/04/11 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.8 73 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

2 ק"ג בשר בקר לגולש
1 בצל קצוץ
1 פלפל חריף קצוץ (לשיקולכם)
1 פלפל ירוק שלם קצוץ
1 גמבה קצוצה
1 שקית במיה קפואה
1 קופסת עגבניות מרוסקות
1 כף פפריקה מתוקה
1 כף כמון
1-2 כפות סילאן
1 כף ציר בקר או 1 אבקת צלי או מרק עוף
שמן זית
פלפל שחור
מלח
מים עד לכיסוי הבשר

אופן ההכנה:

1 מרככים את הבצל והפלפלים בסיר עם שמן.

2 מוסיפים את העגבניות ומבשלים כ-10 דקות.

3 חותכים את הבשר לקוביות ומטגנים בנפרד במעט שמן זית.

4 מעבירים לסיר עם הירקות.

5 מוסיפים את אבקת המרק והתבלינים.

6 מוסיפים את המים ומבשלים כ-30 דקות.

7 מוסיפים את הבמיה ומבשלים כשעה נוספת או יותר, עד לריכוך טוב של הבשר.

8 טועמים ומוסיפים לפי הצורך תיבול ומים.