תמונת AVI׃ none
פוקצ'ה בשר
הלחם האיטלקי המפורסם במילוי משובח של בשר אנטריקוט קצוץ וזיגוג טחינה להשלמת הטעמים
חיים כהן | כל אחד רוצה להיות טבח
| פורסם 15/12/10
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (6 מנות):
1 קילו קמח שטיבל 2
100 גרם קמח סמולינה דורום
13 גרם שמרים טריים
70 גרם סוכר
20 גרם מלח
650 מיליליטר מים קרים
למלית
בשר אנטריקוט קצוץ
בצל
פלפל שחור טחון
ביצים
עגבנייה
טחינה מוכנה ודלילה יחסית
אופן ההכנה:
1 מערבבים את כל חומרי הבצק בבלנדר או מערבל ולשים עד שמתקבל בצק אחיד, בטמפ' של 25 מעלות.
2 מחלקים את הבצק לכדורים וניגשים להכנת המלית.
3 מערבבים בשר אנטרקוט קצוץ עם בצל קצוץ, עגבנייה קצוצה, ביצה וקורט פלפל שחור טחון, עד לקבלת תערובת אחידה.
4 לוקחים כדור בצק, משטחים על תבנית אפייה, מוסיפים מעל את מלית הבשר ומכניסים לאפייה בחום 210 מעלות, למשך 8-10 דקות.
5 כשהפוקצ'ה אפויה, מוציאים מהתנור, מפזרים עליה מעט טחינה דלילה יחסית ועלי פטרוזיליה קצוצים.