בשר על סלט שורשים
מנת בשר בניצוחה של הילה אלפרט
הילה אלפרט | צו בישול
| פורסם 06/10/08
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
4 פרוסות דקות של סינטה או אנטריקוט או שייטל חצי ס"מ כל אחד
בייבי ליבס (תערובת של עלים ירוקים)
2 ארטישוק ירושלמי
2ראשי סלרי
2 שורשי פטרוזיליה
שמן זית
לימון
מלח גס לבישול
גרגירי כוסברה (יש לפרג)
גרגירי חרדל (יש לפרג)
תרכיז רימונים
אופן ההכנה:
קולפים את השורשים ועל מנדולינה או על פומפייה פורסים לפרוסות דקיקות. בקערה מערבבים את העלים עם השורשים, מתבלים בשמן זית, מיץ לימון וגרגירים. ממליחים במלח גס ומסדרים מצע על שתי צלחות. מחממים שמן זית במחבת וצולים את פרוסות הבשר לרגע מכל צד, ממליחים עם המלח הגס, ומניחים על הסלט. 2 פרוסות על כל צלחת. מזליפים מעל מרכז הרימונים ואוכלים מיד.