אוכל
צילום׃ דניאל בר און

קרפצ'יו במילוי רוקט ואספרגוס

רול קרפצ'יו, ממולא ברוקט אספרגוס, רוטב איולי וצלפים מטוגנים מעל, על פס פסטו

עידו קרוננברג | מאסטר שף | פורסם 21/03/14 
  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4 20 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

200 גרם נתח סינטה, פרוס לפרוסות דקות

2 חופנים של בייבי תרד

2 חופנים של רוקט

3 גבעולי אספרגוס

מלח

פלפל שחור

מעט צלפים במלח, שטופים

רוטב איולי

רוטב פסטו

אופן ההכנה:

1 מניחים את פרוסות הסינטה כך ששולי הפרוסות יונחו אחת על השנייה, כך שהן ייצרו ריבוע. מכסים את ריבוע הבשר בניילון נצמד.

2 מרדדים את הבשר דרך הניילון, עד שכל הפרוסות מתחברות אחת לשנייה והופכות לעלה אחד.

3 לוקחים את התרד ומניחים לאורך הסינטה, חוזרים על אותה פעולה עם הרוקט והאספרגוס,  ממליחים ומפלפלים. 

4 מגלגלים את הכול לרול וחותכים לחלקים שווים.

5 בצלחת שטוחה יוצרים פס מהפסטו, מניחים את הסינטה ומזלפים מעט איולי. מקשטים בצלפים שטוגנו קלות בשמן זית.

*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים