יח``צ׃ יחסי ציבור
קרפצ'יו פילה עגל
פרוסות דקיקות ושמיימיות של בשר משובח בתיבול מדוייק
רפי כהן | אדום אדום
| פורסם 21/03/10
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (8 מנות):
2 צרורות עלי רוקט שטופים
חצי כוס שמן זית
2 כפות חומץ בלסמי או חומץ שרי
מלח גס
פלפל שחור גרוס גס
ניירות פרגמנט
אופן ההכנה:
1 בעזרת סכין חדה פורסים את פילה העגל לפרוסות דקות.
2 משמנים שני ניירות פרגמנט במעט שמן זית. מניחים על נייר פרגמנט אחד את פרוסות הבשר ומכסים בעזרת הנייר הנוסף.
3 בעזרת פטיש שניצלים (או כלי אחר) משטחים את הפרוסות במכות עדינות. מסירים את נייר הפרגמנט ומניחים את פרוסות הפילה על צלחת.
4 קורעים מלמעלה עלי רוקט, מזלפים בעדינות שמן זית, חומץ שרי או בלסמי.
5 מסיימים במלח גס ופלפל שחור גרוס.
>> לעוד מנות ראשונות מומלצות לארוחת החג.