אוכל
יח``צ׃  יחסי ציבור

קרפצ'יו פילה עגל

פרוסות דקיקות ושמיימיות של בשר משובח בתיבול מדוייק

רפי כהן | אדום אדום | פורסם 21/03/10 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 5 8 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (8 מנות):

2 צרורות עלי רוקט שטופים
חצי כוס שמן זית
2 כפות חומץ בלסמי או חומץ שרי
מלח גס
פלפל שחור גרוס גס
ניירות פרגמנט

אופן ההכנה:

1 בעזרת סכין חדה פורסים את פילה העגל לפרוסות דקות.

2 משמנים שני ניירות פרגמנט במעט שמן זית. מניחים על נייר פרגמנט אחד את פרוסות הבשר ומכסים בעזרת הנייר הנוסף.

3 בעזרת פטיש שניצלים (או כלי אחר) משטחים את הפרוסות במכות עדינות. מסירים את נייר הפרגמנט ומניחים את פרוסות הפילה על צלחת.

4 קורעים מלמעלה עלי רוקט, מזלפים בעדינות שמן זית, חומץ שרי או בלסמי.

5 מסיימים במלח גס ופלפל שחור גרוס.

>> לעוד מנות ראשונות מומלצות לארוחת החג.