אוכל

מנת המנגל של רן אריס: סטייק סינטה עם תפוחי אדמה

הכי פשוט והכי טעים: מנה עסיסית של סטייק סינטה ברוטב אסייתי

רן אריס | מאסטר שף | פורסם 28/10/10 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרות לא כשר
Rating: 3 5 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (3 מנות):

נתח 350 גרם סינטה טלה.
4 תפו"א גדולים
כפות 2 סויה
דבש כף 1
זינג'ר כף וחצי מגורד
סוכר1 כף
מלח פלפל לפי טעם

אופן ההכנה:

1 לקחת את נתח הסינטה ולכסות מצד אחד משכבה של מלח גס 2. לחמם מחבת עם שמן לצרוב את הגינגר מעט תוך כדי הוספה בהדרגתיות של שאר המרכיבים. 3. ניקוי המלח מנתח הבשר, והתחלת צריבה על מחבת / מנגל פסים. עד להגעת למידת העשייה הרצויה. 4.במקביל הוספת התפוחי האדמה למים פושרים תוך כדי התחלת חימום על האש. לסיום. 5 צלחות, הנחת הסטייק בצד הצלחת מזיגת הרוטב האסייתי מעליו. מעיכת תפוחי האדמה עד לקבלת מחית אחידה והוספה של חמאה ושמנת מתוקה לפי טעם ( לשומרי כשרות הוספת שמן בלבד )