צילום׃ דניאל בר און
טרטר פילה עגל עם חציל קלוי
מנה אלגנטית מלאת טעמים של טרטר פילה בקר עם חציל שנשרף על האש
שלמה עזרן | מאסטר שף
| פורסם 21/03/14
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיבינוני
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
250 גרם פילה עגל נקי וקצוץ דק מאוד
חציל אחד בינוני
כפית זרעי כוסברה
פלפל שחור גרוס
מלח
6 כפות שמן זית
5 עלי אורגנו טרי קצוץ
מיץ מלימון סחוט
אופן ההכנה:
1 שורפים את החציל על האש, מקלפים ומניחים את החלק הלבן הקלוף על מסננת.
2 כותשים את הבשר, זרעי הכוסברה, המלח והפלפל במכתש ועלי, מוסיפים 4 כפות שמן זית, מערבבים ומהדקים את הבשר לדופנות המכתש.
3 את בשר החציל מתבלים בלימון, מלח, פלפל, אורגנו ושתי כפות שמן זית.
4 מסדרים את החציל באמצע המכתש ומגישים עם המכתש והעלי.
*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים