אוכל
צילום׃ דניאל בר און

טרטר פילה עגל עם חציל קלוי

מנה אלגנטית מלאת טעמים של טרטר פילה בקר עם חציל שנשרף על האש

שלמה עזרן | מאסטר שף | פורסם 21/03/14 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 0.9 11 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

250 גרם פילה עגל נקי וקצוץ דק מאוד

חציל אחד בינוני

כפית זרעי כוסברה

פלפל שחור גרוס

מלח

6 כפות שמן זית

5 עלי אורגנו טרי קצוץ

מיץ מלימון סחוט

אופן ההכנה:

1 שורפים את החציל על האש, מקלפים ומניחים את החלק הלבן הקלוף על מסננת.

2 כותשים את הבשר, זרעי הכוסברה, המלח והפלפל במכתש ועלי, מוסיפים 4 כפות שמן זית, מערבבים ומהדקים את הבשר לדופנות המכתש.

3 את בשר החציל מתבלים בלימון, מלח, פלפל, אורגנו ושתי כפות שמן זית.

4 מסדרים את החציל באמצע המכתש ומגישים עם המכתש והעלי.

*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים