תמונת AVI׃ none
תבשיל בשר עם שעועית ירוקה
מעדן חורפי של בשר וירקות
חיים כהן | מועדון ארוחת הערב
| פורסם 05/03/10
- זמן עבודהשעתיים וחצי
- זמן הכנהשעתיים וחצי
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
קילו וחצי אונטריב
שמן לטיגון
2 בצלים חצויים ופרוסים
מלח
כפית פלפל שחור
כפית פלפל אנגלי
1 קילו שעועית ירוקה, טרייה ומנוקה מקצוות
חצי כפית כורכום
כפית פפריקה מתוקה
כפית קינמון
2 עגבניות מגוררות
אופן ההכנה:
1 שוטפים את נתחי הבשר היטב ומייבשים. 2. מחממים שמן בסיר ומטגנים את הבשר. 3. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהוא שקוף. 4. ממליחים, מוסיפים פלפל שחור ופלפל אנגלי ומים עד לכיסוי הבשר. 5. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים שעה וחצי. 6. שמים את השעועית בקערה, מפזרים עליה כורכום, פפריקה ומעט מלח ומערבבים בידיים. 7. מוסיפים לה את העגבניות המגוררות. 8. מוסיפים לתבשיל, מכסים את הסיר ומבשלים עוד חצי שעה.