אוכל
צילום׃ Elenathewise, Istock

חליעה

תבשיל בשר רך ומלא ארומה

ישראל אהרוני | דרך האוכל עם אהרוני וגברי | פורסם 15/12/08 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעתיים וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.5 24 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (8 מנות):

¼ כוס שמן
2 קילו בשר בקר לצלי חתוך לקוביות גדולות
2 בצלים חתוכים לקוביות
5 שיני שום קצוצות
1 פלפל אדום חריף טרי, מנוקה מחרצנים, קצוץ
1 כפית פפריקה חריפה
1 כף תמרהינדי
1 כף גרגירי כוסברה טחונים
מלח, פלפל שחור טחון טרי

אופן ההכנה:

1 מחממים את השמן בסיר רחב ומטגנים את קוביות הבשר עד שאלו משחימות מעט בכל כיוונים. 2. מוסיפים את השום, בצל, פלפל חריף ותבלינים. מטגנים תוך ערבוב שלוש דקות נוספות. 3. מוסיפים את כל שאר החומרים. מוסיפים 4 כוסות מים רותחים. מביאים שוב לרתיחה ומבשלים על להבה נמוכה כשעתיים,עד שהבשר מתרכך.