אוכל

גלילות אנטרקוט במילוי צנוברים ופיסטוקים

מנה נהדרת המוגשת לצד כרוב לבן עם בצל מטוגן ביתי. מעדן מלכים, ולא מסובך בכלל

אבי לוי | מאסטר שף | פורסם 23/06/11 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.1 41 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

4 פרוסות אנטרקוט בעובי 2 ס"מ

1/2 כרוב לבן

2 בצלים גדולים

10 גרם פיסטוק

10 גרם צנוברים

1/2 חבילה פטרוזיליה

1/2 כוס יין אדום חצי יבש

2 כפות סוכר חום

2 כפות דבש

אספרגוס

1 כוס שמן זית

כורכום

פלפל חריף

מרק עוף

אופן ההכנה:

1 מטגנים את הבצלים ב-3/4 כוס שמן עם מכסה פתוח באש בינונית כחצי שעה לפחות עד להזהבה. לאחר מכן מוסיפים מעט פלפל אדום ומעט כורכום. מערבבים ומטגנים עוד 5 דקות. מוסיפים את הכרוב, כף מרק עוף וחצי כף פלפל חריף. מערבבים וסוגרים את הסיר לעוד שעה.

2 מורחים את פרוסות הבשר במעט שמן זית. קולים את הפיצוחים כ-3 דקות, מרסקים מעט ומוסיפים מעט פטרוזיליה. מרתיחים את האספרגוס במים כ-3 דקות ומעבירים למי קרח.

3 מכינים את הרוטב - מקרמלים את הסוכר. מוסיפים את הדבש, היין ואת תערובת הפיצוחים. מערבבים היטב וממלאים את פרוסות הבשר במילוי. מהדקים ומכינים גלילות כאשר האספרגוס מונח עם המילוי.

4 צורבים במחבת צלייה במעט שמן זית כ-2 דקות לכל צד (4 צדדים כל גלילה סה"כ). מגישים בצלחת גדולה לצד הכרוב ומסביב לצלחת מעט מרוטב היין המתוק.

סימון תזונתי עבור מנת הגשה:

קלוריות 1248 אנרגיה
חלבונים 42.1 גרם
פחמימות 49.9 גרם
שומנים 97.2 גרם

לטבלה המלאה

הערכים התזונתיים באדיבותערכים תזונתיים למתכוןעלולה להיות סטייה בנתונים

>> למתכוני התכנית הראשונה של העונה החדשה