תמונת AVI׃ none
מוח ברוטב אדום בנוסח מרוקאי
תבשיל בשר עשיר עם פלפל חריף, עגבניות ותיבול מרוקאי של פפריקה וכורכום
מרים טפירו | עושים שכונה
| פורסם 10/01/11
- זמן עבודהשעה
- זמן הכנהיותר משלוש שעות
- רמת קושיבינוני
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (4 מנות):
2 יחידות מוח
6 שיני שום
6 פלפלים אדומים חריפים ארוכים
3 עגבניות
רסק עגבניות
חבילת כוסברה קצוצה גס
פפריקה מתוקה
אבקת מרק עוף
כורכום
מלח
אופן ההכנה:
1 מנקים את המוח ומשרים בקערה עם מים וכורכום למשך לילה.
2 פורסים את המוח לאורכו וקוצצים גס את הכוסברה.
3 מרתיחים ¾ ליטר מים בסיר. מוסיפים לסיר- שיני שום שלמות, פלפלים אדומים שלמים, 4 פרוסות מוח, כוסברה ומכסים.
4 בקערה נפרדת מערבבים רבע כוס שמן קנולה, כף פפריקה מתוקה, כף רסק עגבניות וכף מרק עוף. מוסיפים לסיר. מוסיפים מלח לפי הטעם. מערבבים ומכסים.
5 מבשלים ל-15 דקות על אש בינונית. מומלץ להגיש עם חלה טרייה.