צילום׃ none
אסדו בתנור
אסדו בתנור מוגש עם כיסנים
wrjudit | מתכוני גולשים
| פורסם 06/05/14
- זמן עבודהעד שעתיים
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיבינוני
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
אסדו שלם
אבקת מרק בצל
נייר אלומיניום
כיסנים
אופן ההכנה:
מורחים את כל חתיכת הבשר באבקת מרק בצל עוטפים בנייר אלמונים ומשאירים לילה במקרר.
ביום ההגשה מחממים את התנור לחום הכי גבוהה מכניסים את הבשר העטוף למגש נותנים לו לקבל מכת חום שעה שלמה לאחר מכן ממשיחים את התנור לחום בינוני 160-170 מעלות ממשיכים לאפות בתנור עוד כשעה בערך עד שבר רך אפשר גם שעה וחצי.
מבשלים לחוד כיסנים במים רותחים מסננים מגישים לשולחן עם בצל מטוגן ופרוסות בשר יוצא נפלא וטעים . בתיאבון