אוכל
צילום׃ istockphoto

רצועות בשר בקר מוקפצות

ברוטב טריאקי ביתי

נטלי סלהוב שר | מאסטר שף | פורסם 28/10/10 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 3.3 21 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

240 גרם בשר בקר
מעט שמן לטיגון

למרינדה

חצי כף רוטב סויה
חצי כף סאקה

לרוטב הטריאקי

2 כפות רוטב סויה
2 כפות סאקה
2 כפות סוכר
2 כפות מירין
1 כפית עמילן תירן מעורבב עם כפית מים

לקישוט

שומשום

אופן ההכנה:

1 מערבבים את כל חומרי המרינדה בקערה. 2. פורסים את הבשר לרצועות דקות ומשרים במרינדה לכ-20 דקות. 3. מערבבים את כל חומרי רוטב הטריאקי ומחממים את התערובת על מחבת עד להמסת הסוכר. 4. מוסיפים מעט שמן למחבת ומטגנים את רצועות הבקר עד להשחמה 5. מעבירים את רצועות הבקר לצלחת הגשה ושופכים מעל את רוטב הטריאקי 6. מקשטים את הצלחת עם שומשום ומגישים מיד. אפשר להוסיף אורז לבן פשוט ונקי.