תמונת AVI׃ mako
כנאפה עם סינטת טלה ומשמשים
הפעם הכנאפה היא לא קינוח, אלא מרכיב המשלים מנה בשרית לכל דבר. ישלוב מעניין של שלמה עזרן
שלמה עזרן | מאסטר שף
| פורסם 30/12/13
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות לא כשר
מרכיבים :
לתבנית קטנה-בינונית עגולה:
300 גרם שערות קדאיף
500 גרם סינטה טלה
שמן זית
מעט מאוד אגוז מוסקט
מעט מאוד הל
מלח ים גס
פלפל שחור גרוס
200 גרם משמשים מיובשים, שהושרו לשעתיים ביין לבן, קצוצים
20 גרם חמאה, מומסת
יוגורט כבשים סמיך, להגשה
אופן ההכנה:
1 קוצצים את הסינטה בסכין חדה דק-דק, מוסיפים מעט שמן זית, מתבלים ומערבבים עם המשמשים הקצוצים.
2 מפרקים את שערות הקדאיף ומשמנים בחמאה. מסדרים חלק משערות הקדאיף בתחתית התבנית (לא דוחסים), ועליהן מניחים את תערובת הבשר והמשמשים. סוגרים עם שארית שערות הקדאיף.
3 עוטפים את התבנית בנייר אלומיניום ואופים 20 דקות בחום של 180 מעלות. מסירים את נייר האלומיניום וממשיכים לאפות, עד שהכנאפה שחומה.
4 מגישים עם יוגורט כבשים או בקר (לא עזים).
* מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים