תמונת AVI׃ mako
גולאש בשר צה"לי
מעדן גולאש פשוט וטעים מקופסת שימורי לוף. כן כן שמעתם נכון
זהר ארנון | מאסטר שף
| פורסם 07/06/11
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהחמישים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (2 מנות):
1 קופסת גולש צה"לית
2 בצלים בינוניים קצוצים
שמן זית לטיגון
5 תפודים קטנים קלופים חתוכים לקוביות
מלח
פלפל גרוס
אופן ההכנה:
1 מסננים את הגולש מנוזליו ומסלקים את השומנים.
2 מטגנים בצל אחד בשמן זית לשקיפות.
3 מטגנים את הבשר במחבת על אש בינונית.
4 מטגנים את הבצל השני בסיר, מוסיפים את התפודים ומכסים במים רותחים. מבשלים כ 20 דקות.
5 מערבבים בקערה את התפודים המבושלים עם הבשר המטוגן.
6 טועמים ומתקנים תיבול. מגישים עם מעט מרוטב הבשר שהצטבר במחבת.