אוכל
תמונת AVI׃ mako

גולאש בשר צה"לי

מעדן גולאש פשוט וטעים מקופסת שימורי לוף. כן כן שמעתם נכון

זהר ארנון | מאסטר שף | פורסם 07/06/11 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחמישים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 3.9 9 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

1 קופסת גולש צה"לית

2 בצלים בינוניים קצוצים

שמן זית לטיגון

5 תפודים קטנים קלופים חתוכים לקוביות

מלח

פלפל גרוס

אופן ההכנה:

1 מסננים את הגולש מנוזליו ומסלקים את השומנים.

2 מטגנים בצל אחד בשמן זית לשקיפות.

3 מטגנים את הבשר במחבת על אש בינונית.

4 מטגנים את הבצל השני בסיר, מוסיפים את התפודים ומכסים במים רותחים. מבשלים כ 20 דקות.

5 מערבבים בקערה את התפודים המבושלים עם הבשר המטוגן.

6 טועמים ומתקנים תיבול. מגישים עם מעט מרוטב הבשר שהצטבר במחבת.