תמונת AVI׃ mako
פלטת חצילים, ביצים ולוף
מעדן לוף פריך עם ביצים קשות וחצילים מטוגנים בליווי סלט קטניות פיקנטי
משה ששון | מאסטר שף
| פורסם 07/06/11
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (2 מנות):
חציל
2 ביצים קשות
1 קופסת לוף
מלח ופלפל
לסלט הקטניות
אפונה (שימורים)
חומוס (שימורים)
תירס (שימורים)
פלפל חריף ירוק
שמן זית
אופן ההכנה:
1 פורסים את החציל ל פרוסות ומטגנים במחבת עד להזהבה.
2 פורסים את הביצים הקשות .
3 חותכים את הלוף ל-5 פרוסות ומטגנים עד שהופך לפריך.
לסלט הקטניות:
4 מערבבים את התירס, האפונה והחומוס בקערה עם שמן זית, מלח וחתיכות פלפל חריף.
להגשה:
5 בצלחת גדולה, עדיף מעט עמוקה, מניחים במרכז את סלט הקטניות.
6 מניחים מסביב את פרוסות החצילים, הביצים הקשות והלוף.
7 מפזרים מעט טבעות פלפל חריף ומגישים.