אוכל
תמונת AVI׃ mako

פלטת חצילים, ביצים ולוף

מעדן לוף פריך עם ביצים קשות וחצילים מטוגנים בליווי סלט קטניות פיקנטי

משה ששון | מאסטר שף | פורסם 07/06/11 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 1 10 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

חציל

2 ביצים קשות

1 קופסת לוף

מלח ופלפל

לסלט הקטניות

אפונה (שימורים)

חומוס (שימורים)

תירס (שימורים)

פלפל חריף ירוק

שמן זית

אופן ההכנה:

1 פורסים את החציל ל פרוסות ומטגנים במחבת עד להזהבה.

2 פורסים את הביצים הקשות .

3 חותכים את הלוף ל-5 פרוסות ומטגנים עד שהופך לפריך.

לסלט הקטניות:

4 מערבבים את התירס, האפונה והחומוס בקערה עם שמן זית, מלח וחתיכות פלפל חריף.

להגשה:

5 בצלחת גדולה, עדיף מעט עמוקה, מניחים במרכז את סלט הקטניות.

6 מניחים מסביב את פרוסות החצילים, הביצים הקשות והלוף.

7 מפזרים מעט טבעות פלפל חריף ומגישים.