סופריטו
חיים כהן הולך על גרסה מינימליסטית, של עוף ותפוחי אדמה (מה שנקרא, פטאטאס סופריטו), ומקפיד על תיבול פשוט של מלח בלבד – כי ככה אמא שלו הייתה מבשלת את המנה, זה מה שהיה בבית. אמא של חיים כהן הייתה גם מכשירה את העוף, ועד היום הוא מקפיד לעשות את זה גם, לא מטעמי כשרות, אלא כי המלח גם תואם לטעם של העוף אבל גם עוזר לרכך אותו.
>> למתכון: סופריטו של חיים כהן
קבב
על מה חושבים כשחושבים על אוכל חיים כהן? על אוכל ביתי, מנחם, פשוט לכאורה, שמקבל את המגע המיוחד של השף ומשתדרג לאוכל עילי. הקבבים של חיים כהן לא שונים - פשוטים, עם טאץ' של שף וטעימים רצח.
כנאפה
אם ללכת לארוחה במסעדת יפו תל אביב של חיים כהן או לא, את זה אתם תחליטו, אבל לכל מקרה שלא יהיה - הנה המתכון לכנאפה שמגישים שם. ואם מבהילות אתכם הריקוטה וגבינת העיזים אל דאגה - הסירופ יסדר את העניינים.