אוכל
צילום׃ יעל יצחקי, מאסטר שף

פירה עם ירקות צלויים

קוסטה לא האמין שזה קורה לו: לא רק שהשופטים העבירו אותו למרפסת על סמך הפירה הזה, הם אפילו שיבחו אותו עוד ועוד. האמת, גם אותנו משמח לדעת שאפשר להכין פירה כל כך טעים בלי מוצרי חלב

קוסטה אוסדצ'י | מאסטר שף | פורסם 21/08/19 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.8 141 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (1 מנות):

1 תפוח אדמה גדול

1 בצל

שמן זית, לטיגון

3 פטריות שמפיניון

שן שום, קצוצה

1 קישוא

מלח

פלפל שחור

מעט שמיר קצוץ

אופן ההכנה:

1 מקלפים את תפוח האדמה וחותכים לקוביות. מבשלים במים רותחים עם מלח עד לרכות מלאה. מסננים ומועכים דרך מסננת לכלי.

2 קוצצים את הבצל ומטגנים עד להזהבה. מוציאים.

3 פורסים את הפטריות דק ומטגנים באותה מחבת עד שהן קריספיות. מוציאים.

4 חותכים את הקישוא לקוביות ומקפיצים במחבת. מוסיפים את שן השום הקצוצה ומטגנים עוד דקה.

5 מסדרים בצלחת את הפירה כמו חומוס. עורמים עליו את הירקות, מתבלים במלח ופלפל ומפזרים שמיר קצוץ.

המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.