אוכל
צילום׃ רענן כהן, מאסטר שף

סלט עגבניות

סלט צבעוני ורענן של עגבניות שרי חצי צלויות חצי טריות, עם רוקט, חסה אדומה, גבינת פטה ועלי נענע. טעים, כייפי ודורש רק רבע שעה של עבודה באנרגיות של חופש גדול

רחל בן אלול | מאסטר שף | פורסם 16/08/15 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.7 35 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (1 מנות):

14 עגבניות שרי בצבעים שונים

מעט חסה אדומה

מעט עלי רוקט

50 גרם גבינת פטה, חתוכה לקוביות

מעט עלי נענע עלים (טריים או מטוגנים)

מלח, פלפל, שמן זית ומיץ לימון, לפי הטעם

אופן ההכנה:

1 חוצים 7 עגבניות שרי, מניחים בתבנית עם נייר אפייה ואופים בחום של 120 מעלות כשעה. מוציאים ונותנים להן להתקרר.

2 חוצים את שאר העגבניות.

3 שמים בצלחת מעט חסה אדומה, מעט רוקט, את העגבניות הצלויות והטריות, הגבינה והנענע.

4 מתבלים במלח, פלפל שמן זית ולימון לפי הטעם ומגישים מיד.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.