אוכל
צילום׃ נתנאל ישראל, מתוך "מאסטר שף"

קובה נייה עם עשבים טריים ושמן תבלינים

מנה ראשונה מרשימה וקלת הכנה, שהדבר היחיד שצריך להקפיד עליו בה הוא איכות הבשר

חיים כהן | מאסטר שף | פורסם 19/04/21 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות לא כשר
Rating: 3.3 9 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

300 גרם פילה בקר

חצי צרור כוסברה

חצי צרור פטרוזיליה

6 גבעולי נענע (עלים בלבד)

חצי פלפל צ'ילי טרי

חצי כפית זרעי חרדל

לשמן תבלינים:

רבע כוס שמן זרעי ענבים

חצי כפית קינמון

חצי כפית הל

חצי כפית ציפורן

להגשה:

2 ראשי חסה צעירים וטריים

אופן ההכנה:

1 מפרידים את עלי החסה, שוטפים ומניחים לייבוש.

2 קוצצים את הבשר יחד עם כל העשבים והצ'ילי. יש להקפיד לקצוץ ולעבד את הבשר עד שיוציא את כל החלבון שלו. מתבלים בזרעי חרדל, מלח ופלפל ולשים למסה אחידה.

3 את התבלינים מחממים בתוך השמן כמה דק שיוציאו את הטעמים לתוך השמן.

4 יוצרים בעזרת הידיים מעין נקניקים קטנים של תערובת הבשר, מניחים בתוך עלה חסה קטן ומעל מטפטפים מעט שמן תבלינים.

מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים.