אוכל
צילום׃ אמיר מנחם, mako אוכל

טרטר אינטיאס עם גספצ'ו

מנה ראשונה מרעננת במיוחד שמכינים גם יחסית בקלות. טרטר הדג של אדי בבייב ממאסטר שף הוא המתכון הכי מרענן וכיפי שיש

אדי בבייב | מאסטר שף | פורסם 15/02/18 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 5 12 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (5 מנות):

לדג:

300 גרם אינטיאס טרי

קורט מלח

לגספצ'יו

כ-15 עגבניות שרי מנומרות

חצי פלפל ירוק חריף

קורט פפריקה

מלח ופלפל לפי הטעם

שמן זית להגשה

עירית קצוצה לקישוט

בוטנים קצוצים לקישוט

אופן ההכנה:

1 קוצצים את הדג לקוביות ומערבבים עם מעט מלח

2 טוחנים במעבד מזון את עגבניות השרי, הפלפל החריף, הפפריקה, המלח והפלפל. מסננים את התערובת לקבלת מרק עגבניות חלק.

3 מסדרים את המרק בצלחות, מזלפים מעל שמן זית, מסדרים את קוביות הדג מעל ומקשטים בעירית קצוצה ובוטנים.

המתכונים מובאים כפי שנשלחו על ידי המתמודדים.