אוכל
צילום׃ מתוך מאסטר שף 5, שידורי קשת

קרספלה אין ברודו

קרפים דקים-דקים שממלאים בפרמז'ן מגוררת, מגלגלים, ומעל כל זה מוסיפים מרק צח של עוף, ירקות או בשר. מנה שהיא שיא הפשטות, שיא העדינות, ושיא התענוג

מסימליאנו די מטאו | | פורסם 28/06/15 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות לא כשר
Rating: 3.3 33 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (5 מנות):

2 ביצים

200 גרם קמח

כוס מים

קורט מלח

20 גרם חמאה

200 גרם פרמזן

מרק צח (ציר עוף, ירקות או בשר)

אופן ההכנה:

1 מקציפים ביצים במשך 4 דקות עד שהן מקבלות נפח וצבע בהיר יותר. מוסיפים לסירוגין קמח, מים ומעט מלח. מסננים את התערובת לכלי נוסף על מנת לקבל מרקם חלק.

2 מטגנים את הקרפים: למחבת טפלון משומנת מעט יוצקים כמות קטנה מהבלילה. מטים את המחבת כדי שהתערובת תתפרס באחידות. מטגנים כמה דקות בודדות, הופכים את הקרפ למספר שניות ומוציאים לצלחת. חוזרים על הפעולה עד סיום הבלילה.

3 מגררים גבינת פרמזן ומניחים במרכז כל קרפ שורה של פרמזן מגוררת. מגלגלים ומניחים 5 יחידות צמודות אחת לשנייה בצלחת הגשה. יוצקים מעל מרק צח או ציר ומגישים.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים