אוכל
צילום׃ אמיר מנחם, מאסטר שף

פילה לוקוס בסו-ויד

מתכון לפילה לוקוס עם סלק, גזר, ברוקולי, כרובית וגם שעועית ירוקה שמוכנים בטכניקה ייחודית של בישול בוואקום. התחלתם לבשל עם סו ויד? נסו את זה

יהונתן ביטון | מאסטר שף | פורסם 28/11/16 
  • זמן עבודהשלוש שעות
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 5 8 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

פילה לוקוס באורך 7 עד 10 ס"מ ועובי ס"מ, רצוי ממרכז הדג ומטה לכיוון הזנב

מלח

פלפל שחור

שמן זית

לירקות:

3 פרחי כרובית

מעט שעועית ירוקה

3 פרחי ברוקולי

גזר

סלק

מלח

פלפל שחור

שמן זית

אופן ההכנה:

1 הירקות: מתבלים את כל הירקות במלח, פלפל ושמן זית.

2 מכניסים את הגזר והסלק לשקית ואקום אחת ואת שאר הירקות לשקית שנייה. מוציאים את האוויר ומכניסים לתנור על חום 95 מעלות ל-20 דקות. את השקית עם הסלק והגזר משאירים 20 דקות נוספות.

3 מתבלים את הדג במלח, פלפל ושמן זית.

4 מכניסים את הדג לשקית ואקום ומרוקנים את האוויר. מכניסים לתנור בחום של 54 מעלות ל-25-30 דקות.

5 מוציאים ומטגנים את הדג בשמן רק מהצד של העור, עד להזהבה.

6 מגישים את הדג לצד הירקות.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים