אוכל
צילום׃ נתנאל ישראל, מתוך "מאסטר שף"

קינוח גבינה ותותים

מעט מאוד עבודה ויש לכם קינוח מנצח – גבינה מתוקה, בצק קריספי ותותים – תכלס מי צריך יותר מזה?

עדי ויינברג | מאסטר שף | פורסם 24/05/21 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 3.4 16 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לבצק:

250 גרם קמח לבן

125 מ"ל מים

50 מ"ל שמן זרעי ענבים

חצי כפית מלח

לקרם גבינה:

חבילת מסקרפונה שמנה

חצי חבילה שמנת מתוקה   

4-3 אבקת סוכר  

מקל וניל

גרידת ליים מחצי ליים

רבע כוס קרם קוקוס

להגשה:

תותים טריים

אופן ההכנה:

המתכונים הכי טובים לשבועות

1 לשים את חומרי הבצק ונותנים לו לנוח מעט. אחרי המנוחה מרדדים אותו דק דק. חותכים למשולשים ומטגנים בצ'יפסר. כשהם שזופים יפה יפה מוציאים למסננת ומפזרים אבקת סוכר.

2 קרם גבינה: מערבבים במיקסר מסקרפונה, שמנת, אבקת סוכר, גרגירים ממקל וניל, גרידת ליים וקרם קוקוס. כשהתערובת אחידה מכניסים למקרר עד השימוש.

3 חותכים תותים טריים ומסדרים בצלחת בין העלים והקרם.

מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים.