אוכל
צילום׃ נתנאל ישראל, מתוך "מאסטר שף"

סמבוסק ממשולשי טורטייה

כשדרום אמריקה פוגשת את המזרח התיכון, נוצרת גרסת טאקו ממולא ומטוגן במעטפת פריכה

מנאל איסמעיל | מאסטר שף | פורסם 21/02/21 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות לא כשר
Rating: 4.5 220 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

4 טורטיות

1 בצל סגול חתוך לטבעות

250 גרם בשר בקר טחון

כף רוטב ברביקיו

חופן כוסברה קצוצה

2 שיני שום כתושות

1 צ'ילי אדום חתוך לעיגולים

חופן גרידת פרמזן

לקרם אבוקדו:

2 אבוקדו

שן שום 

מיץ מלימון 1

חופן כוסברה

שמן זית

מלח

לסלסה בגריל:

2 עגבניות

2 פלפלים חריפים

1 לימון

קורט מלח

שמן זית

אופן ההכנה:

1 מטגנים בצל במחבת, ומוסיפים את הבשר והתבלינים. מטגנים הכל יחד, טועמים ומתקנים תיבול.

2 גוזרים את שולי הטורטייה בעזרת רינג עגול. מחלקים כל עיגול לחצי, מקפלים למשולשים וממלאים במלית.

3 סוגרים את המשולש, מורחים בביצה, מצפים בפירורי לחם ומטגנים בשמן עמוק.

4 מרסקים במעבד מזון את כל חומרי קרם האבוקדו.

5 צולים על הגריל את העגבניות והפלפלים. קוצצים דק ומוסיפים מיץ לימון, מלח ושמן זית. מערבבים.

6 מגישים את הסמבוסק לצד הרטבים.

מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים באתר כפי שנמסרו על ידי המתמודדים.