אוכל
צילום׃ מתוך מאסטר שף 5, שידורי קשת

פירה כרובית

מצד אחד, אנחנו אוהבים את הפירה שלנו בדיוק כמו שהוא, מצד שני - אנחנו אוהבים לגוון. הפירה הזה הוא בדיוק באמצע: שומר על בסיס של תפוחי אדמה, אבל מרענן עם תוספת של כרובית וקולורבי שנותנת טוויסט קליל לעסק

בנימין ויטלם | | פורסם 28/06/15 
  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.5 10 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

ראש כרובית אחד

2 תפוחי אדמה בינוניים

2 קולרבי

מלח

פלפל שחור

מיץ לימון

שמן זית

אופן ההכנה:

1 מקלפים את תפוחי האדמה והקולרבי. חותכים את כל הירקות, מעבירים לסיר עם הרבה מים. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהירקות מתרככים. מעבירים את הירקות למעבד מזון וטוחנים לפירה חלק.

2 מעבירים את הפירה לסיר על אש בינונית כדי לאדות את הנוזלים, מוסיפים מלח, פלפל שחור ומיץ לימון, ולפני ההגשה מזלפים מעל שמן זית.