אוכל
צילום׃ רענן כהן

נקניקיית ירקות ומוצרלה

נקניקייה צמחונית וטעימה? מדובר בבשורה של ממש: קישוא, כרובית ובטטה, עם מוצרלה מעושנת ורוטב בשמל, שהופכים ביחד לנקניקייה אמיתית (עם ציפוי סינטטי כמובן). צמחונים - רוצו להכין. בעצם גם כל השאר

מסימליאנו די מטאו | מאסטר שף | פורסם 09/08/15 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.6 13 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

1 קישוא, חתוך גס

תפרחות כרובית מראש בגודל בינוני 

1 בטטה, קלופה וחתוכה גס

200 גרם גבינת מוצרלה מעושנת, מגוררת

100 גרם רוטב בשמל

מעיים סינטתיות

אופן ההכנה:

1 מבשלים את הירקות בסיר עם מים בערך 15 דקות או עד ריכוך. מסננים היטב.

2 טוענים במטחנת בשר ביחד עם הגבינה.

3 מעבירים לקערה ומוסיפים את רוטב הבשמל. טועמים ומתבלים לפי הטעם.

4 מנקנקים במכונת נקנקיות עם מעיים סינטתיות.

6 צורבים במחבת עם מעט שמן דקה מכל צד ומגישים.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.