אוכל
צילום׃ קשת, מאסטר שף VIP

טונה צרובה וקציצות לצד סלט בצל

לאכול שלוש מנות בלי להתפוצץ? איפה נרשמים? טונה צרובה לצד קציצות בשר עתירות בצל וסלט חרפרף וחמצמץ כאחד. בונוס: קילוף הבצל הוא החלק הכי מורכב בהכנה

נורמן עיסא | מאסטר שף VIP | פורסם 04/03/15 
  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 3.3 3 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לטונה הצרובה:

נתח טונה אדומה

שמן זית

לקציצות:

בצל

קמח

פלפל

100 גרם בשר קצוץ

לסלט:

1 בצל

1 פלפל ירוק חריף

סומאק

לימון

שמן זית

אופן ההכנה:

סלט בצל עם פלפל ירוק חריף וסומק (צילום: קשת, מאסטר שף VIP)
סלט בצל עם פלפל ירוק חריף וסומק|צילום: קשת, מאסטר שף VIP

1 הטונה: במחבת עם שמן זית חם, מכניסים את הטונה טונה צרובה ומטגנים כ-7-10 דקות מכל צד.

2 הקציצות: קוצצים את הבצל היטב, מערבבים עם יתר המרכיבים ומטגנים במחבת עם שמן זית כעשר דקות מכל צד.

3 הסלט: בקערה מערבבים את כל המרכיבים.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.