אוכל
צילום׃ נתנאל ישראל, מתוך "מאסטר שף"

הקציצות של חיימון

סיר של קציצות הוא טעם של בית, ומי שמוותר על שלב הטיגון – לא יודע מה הוא מפסיד

חיים כהן | מאסטר שף | פורסם 02/03/21 
  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.6 126 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לקציצות:

חצי ק"ג בשר טחון

כף מלח

כפית פלפל שחור

כף בהרט

1 בצל בינוני קצוץ  

חצי צרור פטרוזיליה קצוצה

לטיגון:

קמח

ביצה טרופה

לרוטב:

3 בצלים

2 עלי דפנה

כף בהרט

כף מלח

כפית פלפל שחור

כפית רסק עגבניות

אופן ההכנה:

1 מערבבים את כל מרכיבי הקציצות יחד לעיסה אחידה ומניחים בצד.

2 מכינים את הרוטב: קוצצים את הבצלים ומקרמלים אותם על אש קטנה עד להזהבה. מוסיפים את עלי הדפנה, בהרט, מלח פלפל, חצי כוס מים וכפית רסק עגבניות.

3 צרים קציצות פרוסות בידיים, מקמחים, טובלים בביצה ומטגנים.

4 מעבירים את הקציצות לרוטב, ומערבבים מדי פעם. הקציצות צריכות להתבשל על אש קטנה במשך 35 דקות. 

מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים באתר כפי שנמסרו על ידי המתמודדים.