אוכל
צילום׃ מתוך "מאסטר שף 9", קשת12

טארט בצל

טארט יפהפה שיתפוס מקום של כבוד על שולחן הבראנץ' הבא שלכם, עם בצק עלים נהדר שממש לא קשה להכין

חופית סרמילי | מאסטר שף | פורסם 03/01/21 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיבינוני
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.8 159 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

200 גרם קמח לחם

220 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות

60 גרם קשקבל מגורר

8 גרם מלח

5 גרם סוכר

90 גרם מים

4 בצלים לבנים פרוסים דק

זעתר טרי

אופן ההכנה:

1 מערבלים או לשים את כל החומרים לבצק הטארט חוץ מהבצל והזעתר ערבול קצר. משטחים למלבן, מניילנים ומעבירים לקירור לחצי שעה.

2 לאחר חצי שעה מרדדים את הבצק על משטח עבודה. מקפלים שליש ועליו עוד שליש, מרדדים, וחוזרים על הפעולה 6 פעמים. מכניסים לקירור לרבע שעה.

3 מרדדים את הבצק למלבן, מעבירים לתבנית וחותכים את הקצוות.

4 מסדרים את הבצל הפרוס, מניחים זעתר מעל ומכניסים לתנור ל-180 מעלות ל-40 דקות.