אוכל
צילום׃ נתנאל ישראל, מתוך "מאסטר שף"

תרד ממולא בטרטר דג

אצבעות קטנות של תרד חלוט עוטפות דג עסיסי ומתובל, ומעליו רוטב חמצמץ ומרענן

חופית סרמילי ואסף דיי | מאסטר שף | פורסם 27/02/21 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4 5 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

1 חבילת תרד טרי

1 ליטר מים חמים עם מלח

מלח

לטרטר דגים:

2 פילטים של מוסר ים

צרור כוסברה

10 עלי נענע

1 שן שום

2 בצלי שאלוט

כפית ג'ינג'ר קצוץ

לרוטב:

2 גבעולי בצל ירוק

חצי פלפל ירוק חריף

זרעים מעגבנייה אחת

רבע כוס שמן זית

מלח

אופן ההכנה:

1 במכתש ועלי כותשים היטב למרקם חלק את הדג, הכוסברה, עלי הנענע, השום, השאלוט והג'ינג'ר.

2 חולטים לדקה את התרד במים רותחים ומעבירים למי קרח.

3 ממלאים את עלי התרד ומגלגלים סביב המילוי. אם העלים קטנים מגלגלים שניים יחד כדי שהדג יהיה עטוף כולו.

4 מכינים את הרוטב: במכתש ועלי כותשים את הבצל והפלפל החריף, מוסיפים סחיטת עגבניות ומתבלים בשמן זית ומלח.

5 מניחים את אצבעות התרד הממולאות בצלחת הגשה, ומטפטפים מעל את הרוטב.

מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים.