אוכל
צילום׃ מתוך "מאסטר שף", קשת12

דג דניס בקרם קיווי

מנה קלילה מאוד להכנה, עם חמיצות מפתיעה של קיווי ברוטב לא שגרתי

מנאל איסמעיל | מאסטר שף | פורסם 24/01/21 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 5 11 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

2 נתחי פילה דניס

3 כפות שמנת לבישול

4 קיווי בשלים

מיץ מלימון 1

2 שיני שום כתושות

רבע פלפל ירוק קצוץ דק

פלפל שחור

אגוז מוסקט

שמן זית

5 אספרגוסים

חסה להגשה

אופן ההכנה:

1 טוחנים את הקיווי בבלנדר עד לקבלת מרקם קרמי. מעבירים למחבת ומוסיפים  שמנת, לימון, שום כתוש ופלפל ירוק. מוסיפים אגוז מוסקט, פלפל שחור ומלח ומערבבים תוך כדי בישול עד לקבלת מרקם אחיד.

2 מטגנים את הדג בחמאה, רוזמרין ותימין עד להזהבה.

3 מגישים: מניחים את הרוטב בצלחת הגשה ומעליו עלה חסה, אספרגוס ונתחי דג.

המתכונים מובאים כאן כפי שנמסרו לנו על ידי המתמודדים.