אוכל
צילום׃ אפיק גבאי, מאסטר שף

קרם גזר לבן וכרובית

עזבו אתכם רגע מהפירה הסטנדרטי ותפתחו את הראש (וגם את הפה) לקרם גזר לבן וכרובית. נהדר כתוספת אבל יחוסל בכיף גם בפני עצמו, וכל כולו דורש חצי שעה עבודה גג

שירה בצלאל | מאסטר שף | פורסם 17/11/16 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות לא כשר
Rating: 1.5 27 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

כרובית שלמה בינונית

2 גזרים לבנים

2 שיני שום

3 כוסות ציר עוף

ליטר חלב

מלח

פלפל שחור

מכל שמנת מתוקה

50 גרם חמאה

אופן ההכנה:

1 מפרידים את הכרובית לפרחים ואת הגזר הלבן והשום חותכים לרצועות.

2 מבשלים את הירקות בציר עוף עם חלב עד שהם מתרככים. מתבלים.

3 מסננים את הירקות וטוחנים תוך הוספת שמנת מתוקה וחמאה, עד לקבלת קרם חלק.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים