אוכל
צילום׃ נתנאל ישראל, מאסטר שף

קציצות דגים ביוגורט

מנה ראשונה שנחטפת כמו גרעינים עוד בשלב הטיגון, ראו הוזהרתם

אבנר רוזנטליס, עדן גינדי, בת שי עוז | מאסטר שף | פורסם 20/02/21 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.6 13 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לקציצות:

500 גרם מוסר ים

חצי זוקיני מגורד

1 בצל קצוץ

צרור כוסברה  

חופן עלי נענע   

כמה גבעולי טרגון קצוץ

ביצה

2 כפות פירורי לחם 

מלח, פלפל

לרוטב:

 5 כפות יוגורט כבשים

1 כף שמנת חמוצה

צרור קטן של פטרוזיליה, אורגנו, נענע ושמיר

חצי פלפל חריף ירוק

2 שיני שום

מלח

גרידת לימון

אופן ההכנה:

1 הרוטב: קוצצים את עשבי התיבול, הפלפל החריף והשום, ומערבבים עם שאר מרכיבי הרוטב.

2 מערבבים את כל תערובת הקציצות יחד, צרים קציצות ומטגנים.

3 מניחים מרוטב היוגורט בצלחת, מעל מסדרים את הקציצות, מזלפים שמן זית וסוחטים חצי עגבנייה. 

מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כפי שנמסרו על ידי המתמודדים.