אוכל
צילום׃ נתנאל ישראל, מאסטר שף

אצבעות דג עטוף במנגולד עם סלט פומלית ושעועית ירוקה

מנה ראשונה קלילה ונהדרת – גרסת סיגר ממנגולד שעוטף קציצת דג עסיסית. אל תוותרו על הסלט בצד

איתיאלה בר ששת, מנאל איסמעיל, אירקלי גונשווילי | מאסטר שף | פורסם 20/02/21 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.7 18 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לדג:

300 גרם אינטיאס

2 שיני שום

2 בצלי שאלוט קצוצים דק

חופן עלי נענע קצוצים

חצי צרור עלי פטרוזיליה קצוצים

5 עלי מנגולד

חצי פלפל חריף קצוץ

מלח, פלפל

לסלט:

חצי פומלית גדולה, מפורקת

חצי בצל פרוס לפרוסות דקות

חצי כוס שעועית ירוקה קצוצה דק

חופן עלי פטרוזיליה קצוצים

מלח, פלפל

שמן זית

אופן ההכנה:

1 קוצצים את הדג בסכין. כותשים במכתש ועלי שום, שאלוט, עשבי תיבול ותבלינים, מוסיפים לדג ויוצרים עיסה הומוגנית.

2 חולטים את עלי המנגולד כמה דקות במים רותחים ומעבירים למי קרח.

3 מגלגלים את עיסת הקבב בתוך עלי המנגולד (כמו עלי גפן) וצורבים במחבת פסים עם שמן זית.

4 מערבבים את כל מרכיבי הסלט יחד ומתבלים במלח, פלפל ושמן זית.

מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כפי שנמסרו על ידי המתמודדים.