אוכל
צילום׃ יעל יצחקי, מאסטר שף

נקניקיות חלקי פנים

העובדה שמעולם לא הכין נקניקייה קודם לא מנעה משחר להפגיז עם נקניקייה מעולה, שיש בה את כל מה שהקצב השאיר מאחור

שחר לוי | מאסטר שף | פורסם 29/07/19 
  • זמן עבודהשעה וחצי
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושינדרשת מיומנות
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 3.1 45 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

שרוול מעיים, למילוי

מלח

100 גרם טחול

100 גרם לב טלה

100 גרם כבד טלה

50 גרם שומן

50 גרם טוסיק ברווז

חצי כפית חוואייג'

כפית ראס אל חנות

כפית כמון

חצי בצל סגול

4 שיני שום

צרור פטרוזיליה

צרור כוסברה

חצי ליטר ציר בקר

20 גרם שומן עוף

אופן ההכנה:

1 מקפיצים את כל חלקי הפנים עם התבלינים. מעבירים במטחנת בשר יחד עם הבצל, השום והירוקים.

2 מנקים את המעיים במים ושמים בתחתית מלח.

3 קושרים את הקצה של המעיים ומכניסים את המילוי בעזרת חצי בקבוק פלסטיק.

4 קושרים את הנקניקייה בצורת פרסה ומבשלים 15 דקות על אש נמוכה בתוך ציר בקר שמגיע עד חצי הגובה.

5 מטגנים בשומן עוף לקבלת השחמה יפה.

6 מצמצמים את הציר ומגישים כרוטב.