אוכל
צילום׃ אמיר מנחם, mako אוכל

סלט ירוקים

סלט ירוק אבל קצת אחר: המון כוסברה, נענע ופטרוזיליה עם עגבניות, פלפל חריף ובוטנים מלוחים. הסלט הכי מרענן שפגשנו? ברור שכן

נאדיה עויד | מאסטר שף | פורסם 10/01/18 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.8 127 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

צרור כוסברה

חופן נענע

צרור פטרוזיליה

5 גבעולי תימין

1 בצל סגול

10 עגבניות שרי בצבעים שונים

2 צנוניות

1 פלפל חריף אדום

2 שיני שום

100 גרם בוטנים מלוחים

2 כפות שמן

חצי כפית מלח

מיץ מלימון שלם

אופן ההכנה:

1 קוצצים את הכוסברה, הנענע, הטימין והפטרוזיליה דק.

2 חותכים את הבצל והעגבניות לקוביות קטנות ואת הצנוניות לפרוסות בינוניות.

3 כותשים את השום וקוצצים את הפלפל החריף דק.

4 מערבבים הכל יחד עם השמן, המלח, מיץ הלימון והבוטנים.

המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.