אוכל
צילום׃ נתנאל ישראל, מתוך "מאסטר שף"

סלט מוסר ים נא בהל וסומק

מנה ראשונה נפלאה בטעמים מפתיעים ובהכנה סופר קלילה – ומילה שלנו: תכינו כפול

בת-שי עוז | מאסטר שף | פורסם 19/04/21 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.2 12 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

1 יח' פילה מוסר ים ללא עצמות

רבע כפית הל טחון

חצי כוס מלח

חצי כוס סוכר

לסלט:

חופן עלי כוסברה

חופן עלי שמיר

חופן עלי נענע

1 שומר חתוך דק במנדולינה

1 עגבנייה

לרוטב:

1 צ׳ילי חריף

מיץ מליים אחד

שלוש כפות שמן זית

חצי כפית סומק

קורט מלח

אופן ההכנה:

1 מערבבים מלח, סוכר והל, מצפים היטב את נתח הדג ומניחים לרבע שעה לפחות. שוטפים את התבלינים מהדג, מייבשים היטב ופורסים לפרוסות דקות.

2 במכתש ועלי מועכים את כל חומרי הרוטב.

3 מערבבים יחד את העלים, השומר והרוטב, מסדרים מעל את נתחי הדג, סוחטים מעל הכל את העגבנייה ומזלפים שמן זית.

מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים.