אוכל
צילום׃ קשת, מאסטר שף VIP

עג'ה תרד ומנגולד

מעמדן המפוקפק של חביתות הירק מקבל חיזוק עצבני וחריף אש מהעג'ה – חביתה עמוסת תרד ומנגולד שתובלה היטב לצד יוגורט מלפפונים להרגעת החך. עשרים דקות והטירוף הזה אצלכם

בטי רוקאווי | מאסטר שף VIP | פורסם 25/02/15 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.9 37 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לעג'ה:

שמן לטיגון

שום כתוש

ג'ינג'ר כתוש

4 עגבניות שרי, חתוכות לרבעים

תפוחי אדמה, חתוכים לקוביות

כורכום

מלח

פלפל

צ'ילי אדום

צ'ילי ירוק

צרור תרד טורקי קצוץ דק

צרור מנגולד קצוץ דק

3 ביצים

לריאטה מלפפונים:

1/2 1 יוגורט

שום

צ'ילי

ג'ינג'ר

מלפפונים חתוכים דק-דק

אופן ההכנה:

1 מטגנים במחבת את השום, הג'ינג'ר ועגבניות השרי. מוסיפים את תפוחי האדמה ומוסיפים כורכום, מלח, פלפל, צ'ילי אדום וצילי ירוק, ומאדים.

2 מוסיפים את כל הירוקים וממשיכים לאדות. טורפים את הביצים ומוסיפים למחבת. מטגנים בצד אחד 8 דקות, שמים על המחבת צלחת, הופכים ומטגנים את הצד השני 3 דקות.

3 הריאטה מלפפונים: מכניסים את כל המרכיבים לבלנדר ומפעילים לאיחוד חומרים. מגישים לצד העג'ה.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.