אוכל
צילום׃ נתנאל ישראל, מתוך "מאסטר שף"

קובה גבינות

מילוי מפתיע ומעט מתקתק לקובה סולת מטוגנת – חטיף מושלם לסוף של ארוחה

עדן גינדי ואתי מורד | מאסטר שף | פורסם 27/02/21 
  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 3.8 17 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לבצק:

כוס סולת

שליש כוס מים

קורט מלח

לתערובת הגבינות:

50 גרם מנצ'גו

50 גרם פקורינו

1 כף חבושים מיובשים

מעט מים

למלית:

1 בצל לבן קצוץ דק

1 כרשה קצוצה דק

חמאה

1 חבילת תרד

מלח, פלפל

להגשה:

פיסטוקים קלויים טחונים

אופן ההכנה:

1 לשים סולת, מים ומלח לבצק מעט לח (הנוזלים ייספחו בהמשך).

2 מערבבים במעבד מזון את הגבינות, החבושים והמים לתערובת חלקה.

3 מערבבים את שתי התערובות יחד ומניחים לרבע שעה להתייצבות.

4 ממיסים מעט חמאה במחבת ומטגנים עד לריכוך קל של הבצל והכרשה, ומוסיפים את התרד קצוץ לקראת סוף הטיגון. ממליחים, מפלפלים ומסירים מהאש.

5 לוקחים חופן בצק, משטחים על היד, ממלאים במעט מתערובת הבצלים וסוגרים.

6 מחממים בסיר נמוך שמן בגובה 3-2 ס"מ ומטגנים את הקובות.

7 מפזרים מעל פיסטוקים קלויים טחונים ומגישים.

מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים.