אוכל
צילום׃ מתוך "מאסטר שף" עונה 7, קשת

תבשיל בשר ראש וחצילים

כל מה שאתם צריכים זה קצת סבלנות (או סיר לחץ) ויש לכם תבשיל של בשר ראש נימוח עם חצילים ועגבניות

יובל אטיאס | מאסטר שף | פורסם 16/11/17 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהיותר משעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 3.3 9 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

קילו בשר ראש

3 עגבניות חתוכות לקוביות

חצי צרור כוסברה קצוצה

1 פלפל חריף ירוק חתוך לטבעות

6 שני שום שלמות

2 פלפל אדום יבש

2 חצילים מקולפים וחתוכים לקוביות

2 כפות פפריקה מתוקה

כפית פלפל שחור

כפית מלח 

3 כפות שמן

אופן ההכנה:

1 שמים את הבשר בסיר לחץ עם מים לכיסוי ומבשלים ברתיחה כ-40 דקות.

2 מוציאים את הבשר מהסיר, מורידים את השומן וחותכים לקוביות.

3 מסדרים בתחתית הסיר את קוביות העגבניה לשכבה אחידה יחד עם הכוסברה. מוסיפים את הפלפל החריף, השום והפלפל היבש.

4 מוסיפים את החצילים מעל.

5 מפזרים את כל התבלינים והשמן. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש. מבשלים חצי שעה

6 מוסיפים את הבשר ומבשלים חצי שעה נוספת.