אוכל
צילום׃ נתנאל ישראל

קוסקוס במיקרו

עוד לא חלפה יממה מאז שעונת העשור של מאסטר הסתיימה, וכבר אנחנו מתעסקים בסיכומים: ובכן, היו העונה המון מתכונים טובים, אבל זה ללא ספק המתכון שאנחנו מתכוונים לחזור אליו שוב ושוב. תודה לאל על קיצורי דרך

סיוון בריק חן | מאסטר שף | פורסם 30/10/22 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.4 155 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

4 כוסות סולת

4 כוסות מים

חצי כוס שמן

2 כפיות מלח

אופן ההכנה:

1 מערבבים בקערה שמתאימה למיקרוגל את כל החומרים (העיסה צריכה להיות מימית).

2 מכסים את הקערה בניילון נצמד ומכניסים למיקרו ל-7 דקות.

3 פותחים את הקוסקוס בעזרת מזלג ומעבירים חצי מהכמות למעבד מזון לכמה פולסים קצרים כדי להפריד את הגרגירים. חוזרים על הפעולה גם עם החצי השני.

4 אחרי מעבד המזון, מעבירים את הגרגירים דרך נפה לקוסקוס. זהו זה. 

* ולמי שמעוניין, כאן הגרסה עם המתכון המלא, שכולל גם טבחה בסלק

סיוון בריק חן במתכון מפתיע לקוסקוס במיקרו|צילום: מתוך "מאסטר שף", קשת 12