אוכל
צילום׃ קשת, מאסטר שף VIP

מרק עגבנייה

קבלו מנה שאייל שני חולם עליה בלילות: עגבנייה צלויה עם עגבניות שרי וקצף עגבניות לסיום, בתוספת יוגורט ופלפל חריף. בשתי מילים – אדום עולה

שי אביבי | מאסטר שף VIP | פורסם 16/03/15 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 2.6 19 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

עגבנייה גדולה מאוד

מלח

שמן זית

עגבניות שרי

יוגורט

מים

עגבניות

פלפל חריף קלוי

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור לחום גבוה. מרוקנים עגבנייה ענקית מתוכנה וצולים אותה בתנור עם מלח ושמן זית. במקביל, אופים בתנור עגבניות שרי ופלפלים חריפים בשמן זית.

2 בסיר על אש בינונית מבשלים יוגורט עם מים עד לקבלת רוטב סמיך.

3 בבלנדר מועכים עגבניות ומסננים לקצף.

4 הרכבת המנה: לתוך העגבנייה הצלויה יוצקים יוגורט עם פלפל חריף קלוי, מזלפים מעל עגבניות שרי אפויות עם נוזליהן, מזלפים מעל קצף עגבניות טריות ומקנחים בכף רוטב יוגורט ופלפל חריף.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.