אוכל
צילום׃ אמיר מנחם, mako אוכל

ברק - רביולי בוכרי ממולא בבצל

כשאדי בבייב הכין במאסטר שף מנה בוכרית של עלה בצק דק ממולא ביוגורט ובצל עם גבינת עזים ויוגורט עזים, אנחנו מיד ידענו שמצאנו את המנה המיוחדת לארוחה המשפחתית הבאה שלנו

אדי בבייב | מאסטר שף | פורסם 25/01/18 
  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהעד שעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 5 8 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

לבצק:

חצי קילו קמח לחם

2 ביצים 

כפית מלח

2 כוסות מים

למילוי:

2 כפות שמן

2 בצלים קצוצים

לרוטב:

300 גרם גבינת מג'יד

1 בקבוק יוגורט איירן

100 מ"ל יוגורט עזים

להגשה:

חופן עירית קצוצה דק

אופן ההכנה:

1 מכינים את הפסטה: לשים ביד או במיקסר את הקמח, הביצים, המלח והמים לבצק אחיד וחלק. מכסים אותו ומניחים בצד לחצי שעה.

2 מרדדים את הבצק בעזרת מכונת פסטה לעלה פסטה רחב ודק מאוד וחותכים לקרעים גדולים בגודל צלחות ההגשה.

3 מכינים את המילוי: מחממים את השמן במחבת ומטגנים בו את הבצל על אש נמוכה עד שהוא שחום.

4 מכינים את הרוטב: מחממים את הגבינה ושני סוגי היוגורט בסיר עד לקבלת רוטב אחיד וחם.

5 מביאים מים לרתיחה בסיר גדול ומבשלים בהם את עלי הפסטה 2-3 דקות.

6 מצלחתים מיד את המנה: מניחים בצלחת מעט מרוטב היוגורט, מניחים מעליו עלה פסטה אחד ומעל הפסטה מניחים את הבצל המטוגן. מניחים מעל עלה רביולי נוסף ומקשטים בעירית.

המתכונים מופיעים כפי שנשלחו לנו על ידי המתמודדים.