אוכל
צילום׃ בני גם זו לטובה, מאסטר שף

סביצ'ה סלמון על פורי הודי

הסביצ'ה שיהוידע הכין במאסטר שף הגיע עם כיסוני פורי הודיים פריכים וזו מנת הביס המושלמת לפעם הבאה שאתם מארחים

יהוידע ניזרי | מאסטר שף | פורסם 28/02/18 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.2 14 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לסביצ'ה:

300 גרם סלמון טרי

קורט מלח

מיץ מלימון אחד

חופן שמיר טרי קצוץ

חופן כוסברה טריה קצוצה

1 בצל סגול קטן קצוץ

קורט סוכר

לבצק:

2 כוסות קמח

כשליש כוס מים

קורט מלח

אופן ההכנה:

1 מכינים את הסביצ'ה: חותכים את הסלמון לקוביות, מוסיפים מלח, לימון, שמיר, כוסברה, סוכר ובצל ומערבבים הכל.

2 מכינים את הבצק לפורי: מערבבים קמח, מים ומלח ולשים לבצק שהוא לא קשה מידי וגם לא אורירי. אם צריך מוסיפים עוד מעט מים.

3 מרדדים את הבצק עם מערוך לעובי של 3 מ"מ וקורצים עיגולים קטנים.

4 מחממים את השמן לרתיחה. שמים את עיגולי הבצק בשמן. ברגע שהם מתנפחים מוציאים אותם ומניחים על נייר סופג.

5 מורידים את החלק העליון של הפורי ליצירת כיס. מניחים את הסביצה על התחתית של הפורי ומגישים מיד.

המתכונים מובאים כפי שנשלחו על ידי המתמודדים.