אוכל
צילום׃ מתוך "מאסטר שף 8", קשת12

מרק עוף מצומצם עם רביולי

לזה אנחנו קוראים ניצול יעיל של משאבים: מכינים מרק עוף עם כנפיים והרבה ירקות, מסננים - ואת אותם כנפיים וירקות טוחנים כדי למלא בהם את הרביולי. וואללה אנה, אהבנו את הראש

אנה ואט | מאסטר שף | פורסם 19/06/19 
  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהשלוש שעות
  • רמת קושיבינוני
  • כשרות לא כשר
Rating: 3.3 18 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

למרק:

2 פרוסות של בייקון מעושן

400 גרם כנפי עוף

מלח

פלפל שחור

1 ליטר מים מינרליים

4 גזרים בינוניים

בצל גדול

שורש פטרוזיליה

לרביולי:

כוס קמח דורום

4 ביצים

2-3 כפות שמן קנולה

חלמון ביצה

אופן ההכנה:

1 מחממים סיר ומטגנים בו את הבייקון עד שהוא מפריש שומן. מוסיפים את הכנפיים ומטגנים. מתבלים במלח ופלפל ומכסים במים.

2 מוסיפים לסיר את הגזרים, הבצל ושורש הפטרוזיליה בשלמותם, מביאים לרתיחה ומבשלים כשעה וחצי.

3 מסננים את המרק, שומרים את העוף והירקות בצד ואת הציר מצמצמים על אש גדולה כשעה. מדי פעם מנקים אותו משומן.

4 מכינים בצק לרביולי: לשים יחד את הקמח, הביצים והשמן ומעבירים למקרר לחצי שעה.

5 המילוי: מפרקים את כנפי העוף וטוחנים יחד את בשר העוף ואת הירקות שהוצאו מהמרק.

6 מרדדים את בצק הרביולי עד שהוא שקוף. מניחים במרכז כף מהתערובת הטחונה ויוצרים בה גומה. שופכים את החלמון לתוך הגומה וסוגרים את הרביולו בעדינות.

7 מבשלים את הרביולו בציר דקה עד דקה וחצי ומוציאים.

8 מגישים את הרביולו עם שתי כפות מציר העוף.

כל המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.