אוכל
צילום׃ אפיק גבאי, מאסטר שף

בננות מקורמלות

בננות מקורמלות בסוכר, פלפל שאטה ומיץ לימון, מוגשות עם פודינג שוקולד מריר מתובל בקינמון וקצפת קלילה במרקם גבינתי. גרסה מפתיעה ונועזת לקינוח קלאסי שכולם אוהבים

טום אביב | מאסטר שף | פורסם 08/12/16 
  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 2.5 8 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

מכל שמנת מתוקה

סוכר

חפיסת שוקולד מריר

קינמון

חמאה

150 גרם גבינה לבנה

2 בננות

פלפל שאטה קצוץ

מיץ לימון

אופן ההכנה:

1 מקציפים שמנת מתוקה עם הסוכר.

2 ממיסים שוקולד מריר על בן מארי. כשהשוקולד נמס מוסיפים קינמון ורבע חבילת חמאה.

3 מקפלים חצי מתערובת הקצפת אל השוקולד ומכניסים להקפאה.

4 את החצי השני של תערובת הקצפת מערבבים עם הגבינה הלבנה.

5 פורסים את הבננות, ומשרים כ-10 דקות בסוכר מעורבב עם פלפל שאטה ומעט מיץ לימון.

6 מחממים 20 גרם חמאה במחבת ומוסיפים את תערובת הבננות, הסוכר והפלפל. מקפיצים את הבננות עד קרמול במחבת. נותנים לבננות להתקרר.

7 שמים את השוקולד על צלחת כמו חומוס, מעל את הבננות ומעליהן קצפת.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.